SONY DSC

Hessenweg te Lunteren

Op loopafstand van het geografische, groene middelpunt van Nederland en aan de rand van de Veluwe treft u dit gestoffeerde royale chalet aan. De woning is gelegen op een royale kavel van ca.340 m2. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur. Woonkamer met schuifpui naar terras. De 2e slaapkamer biedt toegang naar de verdieping, de badkamer met douchecabine en toilet heeft tevens een aansluiting voor de wasmachine. De tuin is gunstig op de zon gelegen en biedt ruimte aan een groot zonneterras.

De diverse autosnelwegen A30, A1 en A12 treft u in enkele autominuten.  Indien gewenst mogen de muren wit geschilderd worden.
Indeling: Entree, meterkast, L-vormige woonkamer met open keuken, ouderslaapkamer, 2e slaapkamer met toegang tot verdieping, badkamer en toilet. Verdieping: bergzolder, mogelijkheid tot hobbykamer.

Op dit adres kan geen gemeentelijke inschrijving plaatsvinden, de post kan uiteraard wel ontvangen worden. Brievenbussen bevinden zich bij de ingang van het park. Het park is alleen toegankelijk dmv slagboom.

Lunteren heeft een ruim aanbod aan o. a. winkels, restaurants en sportmogelijkheden. De snelwegen A30, A1 en A12 zijn in enkele autominuten te bereiken

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

woonkamer
SONY DSC

 

vooraanzicht chalet

terras

zijaanzicht chalet

zijkant chalet

Voor persoonlijke begeleiding bij huur, verhuur, verkoop en aankoop van woonruimte.