Schuilenburgplein te Amersfoort

Schuilenburgplein te Amersfoort

Is uw interesse gewekt door de foto’s? Deze zijn van een showappartement, maar deze geven u een heel goede indruk qua volume en indeling.  Er is een mooie Vinyl vloer met houtprint aanwezig, nette badkamer en eenvoudige keuken (zie een na laatste foto).

Wonen in het mooie en gezellige Amersfoort met gratis parkeergelegenheid voor eigen deur?   Nabij de snelweg A28 en A1 treft u deze ruime appartementen aan. Het zojuist beschikbaar gekomen appartement heeft een vloeroppervlak van 70 m2  en heeft een geweldig  uitzicht over groene landerijen, golfbaan en diverse waterpartijen.

Indeling: Beveiligde entree, entree in appartement met video-intercom, half open keuken, toilet met badkamer, woonkamer met balkon, eetkamer en slaapkamer. Gezamenlijke fietsenberging op de begane grond.

In de nabije omgeving bevindt zich een supermarkt en het Randebroerkerbos. Het centrum en station van Amersfoort bevinden zich op ca.10 fietsminuten.

Huurprijs: €  875,= per maand.
Maandelijks: € 92,53 gas tbv blokverwarming, € 75,= servicekosten incl. waterverbruik, afvalstoffenheffing waterschapsbelasting (dient normaal aan gemeente betaald te worden) en televisiepakket.

Met regelmaat komt er binnen dit complex een nieuwe huurwoning vrij; u kunt op lijst genoteerd worden en zodra u net ‘misgrijpt’. Informeert u naar de mogelijkheden.

Bij aanvang huurperiode wordt naast de huur, 1 maand borg en 100,= administratiekosten in rekening gebracht.

Verhuur geschiedt onder voorbehoud van gunning verhuurder.

 

woonkamer

woonkamer 3

img_606920170704_105343_resized
 

 

Voor persoonlijke begeleiding bij huur, verhuur, verkoop en aankoop van woonruimte.