Schuilenburgerplein te Amersfoort

Schuilenburgerplein te Amersfoort

Aan de rand van het mooie en gezellige Amersfoort met gratis parkeergelegenheid voor eigen deur en toch ook dichtbij het natuurgebied?  Nabij de snelweg A28 en A1 treft u dit ruime appartementen aan. Het appartement heeft een mooi uitzicht over een parktuin met waterpartij.

Indeling: Beveiligde entree, entree in appartement met video-intercom, half open keuken, toilet met badkamer, woonkamer met open keuken en met balkon en slaapkamer. Gezamenlijke fietsenberging op de begane grond. Keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals koelkast met vriesvak, vaatwasser, afzuigkap en elektrische kookplaat. De badkamer heeft een inloopdouche. Het zonnige balkon is zowel vanuit woonkamer als vanuit slaapkamer bereikbaar.

Het appartement is speciaal bedoeld voor mensen van 60+.

In de nabije omgeving bevindt zich een supermarkt en park. Het centrum en station van Amersfoort bevinden zich op ca.7 fietsminuten.
Maandelijks: € 92,00 gas tbv blokverwarming, € 75,= bijdrage servicekosten incl. waterverbruik, afvalstoffenheffing en rioolrecht (dient normaal aan gemeente betaald te worden) en televisiepakket.

Huurprijs € 1.075,= per maand.

a-20-1

a-20-2

slaapkamer

 a-20-4

a-20-3

a-20-5

a-20-6

 

Voor persoonlijke begeleiding bij huur, verhuur, verkoop en aankoop van woonruimte.