Veluweweg te Kootwijkerbroek

Riant woonhuis met uitstekend voorzieningenniveau. Deze woning is uitermate geschikt om kantoor aan huis te houden. Er zijn maar liefst 6 slaapkamers op de verdieping; het souterrain biedt ruimte aan maar liefst 3 kantoorkamers allen met vaste kastenwand, keuken en voorraadkamer.

De prachtige woonkeuken met o. a. Boretti-pits gaskookplaat, biedt veel compfort en luxe. Er zijn twee badkamers aanwezig alsmede een diepe garage waar 2 auto’s in kunnen en carport. De tuin is met zorg aangelegd, heeft een veranda en een goede zonligging.

De woning heeft een inhoud van maar liefst 1.388 m³ en een woonoppervlakte van 367 m² en staat op een perceel van 640 m².

Indeling: Entree, royale hal met garderobe en meterkast, toegang naar kelder, woonkeuken, badkamer, woonkamer, bijkeuken met toilet, voorraadkast, achterentree, garage en 2e toegang tot kelder.

Verdieping: overloop met schuifkastenwand,6 slaapkamers en badkamer en toilet.  Alle slaapkamers beschikken over vaste kastruimte. Badkamer met whirlpool ligbad, douchecabine, dubbele wastafel met meubel.

Souterrain, 3 kantoorruimten; allen met vaste kastwand, voorraadkamer, keukenruimte en toilet.

Vloerverwarming, centraal stofzuigsysteem en alarminstallatie zijn o. a.  aanwezig. De tuin in rondom afgezet.

Deze woning is uitermate geschikt voor een groot gezin of iemand die op wonen met werk wil combineren.

Kootwijkerbroek is een buitendorp van Barneveld en ligt op slechts ruim een half uur van Amersfoort.

 

Huurprijs € 1.750,= per maand excl. g,w,e.achterzijzijde-veluweweg

SONY DSC

SONY DSC

 

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

SONY DSC
SONY DSC

keuken

Voor persoonlijke begeleiding bij huur, verhuur, verkoop en aankoop van woonruimte.