Vijfsprongweg te Lunteren

Net buiten Lunteren en gelegen op een rustig park treft u deze vrijstaande recreatiewoning aan. De woning heeft een kavelgrootte van ca. 500 m2. De bossen zijn op loopafstand te bereiken.

Het chalet beschikt grotendeels over een lichte laminaatvloer; de keuken is voorzien van een rvs spoelbak, eenhands-mengkraan, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast met vriesvak.

De ouderslaapkamer is voorzien van grote schuifkastenwand, de badkamer met douchecabine en toilet heeft tevens een aansluiting voor de wasmachine.

Tuin, groot zonneterras, royale veranda en tuinberging tevens te bereiken via schuifpui in de woonkamer. Parkeerruimte naast het chalet.

Indeling: Entree, keuken, ouderslaapkamer met vaste kastenwand, 2e slaapkamer met vaste kast, badkamer met toilet en woonkamer met schuifpui. Berging in de tuin.

Op dit adres kan geen gemeentelijke inschrijving plaatsvinden, de post kan uiteraard wel ontvangen worden. Brievenbussen bevinden zich bij de ingang van het park. Het park is alleen toegankelijk dmv slagboom.

Lunteren heeft een compleet winkelaanbod met ruim voldoende aanbod voor de dagelijkse boodschappen. Tevens beschikt Lunteren over een bibliotheek, open lucht zwembad, diverse sportgelegenheden en station. De diverse snelwegen A12, A1 en A30 zijn op korte afstand bereikbaar.

Huurprijs € 600,= per maand exclusief gas, water en electra.

Vijfsprongweg te Lunteren
Meulunterseweg60-46 te Lunteren

Meulunterseweg60-46 te Lunteren

 

Voor persoonlijke begeleiding bij huur, verhuur, verkoop en aankoop van woonruimte.