Vlierbespad te Ede

Recent gebouwd en op eerste woonlaag gelegen appartement in geweldig mooie omgeving! Dit complex grenst aan de bossen van Ede en aansluitend de Ginkelse Heide. De wijk heeft een chique uitstraling en heeft/krijgt veel groenstroken.

Indeling: Entree in complex met brievenbussen, algemene zitruimte met keuken, trappenhuis met lift. Indeling: Entree, hal, meterkast, 2 slaapkamers, machineruimte met warmte-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droger, badkamer en woonkamer met open keuken. Via woonkamer en royale schuifpui is het zonnige, op het zuiden gelegen, ruime terras bereikbaar. Vanuit het balkon is er zicht op de bosrand!

Het complex heeft beveiligde entree en een groene entree en een gezamenlijke zitplek met extra keuken.

Dit appartement heeft een A++ label, heeft een video intercom en verwarming dmv vloerverwarming. Het gehele appartement wordt voorzien van een laminaat vloer. Keuken met zitbar, koelkast, vaatwasser, combi-magnetron, rvs spoelbak met eenhands mengkraan, kookplaat en afzuigkap. Badkamer is geheel betegeld en is uitgevoerd met een douche met thermostaatkraan, wastafel met spiegel en designradiator.

Berging en afgesloten parkeerplaats in het souterrain van het complex. Extra parkeerplaatsen aan achterzijde van het complex.

Inkomenseis: 3x bruto maandhuur als zijnde bruto inkomen. Borg 2x.

Huurprijs € 1.550,= excl. € 45,= bijdrage servicekosten.

Bij interesse ontvangen wij graag een mail met daarin informatie omtrent bruto maandinkomen, gezinssituatie, huisdieren, gewenste huurperiode, leeftijd.

Voor persoonlijke begeleiding bij huur, verhuur, verkoop en aankoop van woonruimte.