Valkestein te Ede

Met prachtig uitzicht op het het groen rondom de grote vijverpartij is het volop genieten vanaf het zonnige balkon.  Het volledig gemeubileerde appartement biedt een prachtig vergezicht en is op loopafstand van klein winkelcentrum.

Het appartement heeft een keurige keuken met inbouwapparatuur een eetbar en twee slaapkamers. Het geheel biedt een verzorgde indruk.

Indeling: Entree in centrale hal met postbussen. Beveiligde deur naar lift, centrale bergingen en trappenhuis. Entree in appartement, hal, meterkast, woonkamer, keuken, doorgang naar slaapkamer met bergruimte, bergkast met boiler, toilet, badkamer en ouderslaapkamer. Zowel de ouderslaapkamer als woonkamer hebben een openslaande deur naar balkon. Groot electrisch bedienbaar zonnescherm bij woonkamer. Priveberging op de etage. Ruim voldoende parkeergelegenheid direct voor het complex.

Dit complex heeft centrale ligging in Nederland, waarbij de snelweg A12 gemakkelijk en op slechts enkele autominuten te bereiken is. Het station bevindt zich op ca.7-10 minuten fietsen.  Op heel korte afstand bevinden zich een 2-tal winkelcentra met ruim voldoende voorzieningen voor de dagelijkse behoeften.

Huurprijs: € 875,= excl. gas, water en electra.  Bijdrage in de servicekosten: € 75,=

Dit appartement zal juni 2018 beschikbaar komen.

411_1440eettafel keuken 3 keukenwoonkamer 2 woonkamer

Ouderslaapkamer 22e slaapkamerIMG_20160708_165038liften in complex

plattegrond

 

 

 

 

 

Voor persoonlijke begeleiding bij huur, verhuur, verkoop en aankoop van woonruimte.