Evertsenstraat te Ede

woonkamer-zonnig

 

Aangekocht en 4 jaar later verkocht: In het centrum van Ede is dit ruime (voorheen 4 kamers) 3-KAMER appartement te vinden. Het appartement bevindt zich op de 4e etage en heeft daardoor prachtig uitzicht op o. a. de monumentale molen.

Het appartement beschikt over maar liefst 2 balkons. Indien gewenst is de 3e slaapkamer gemakkelijk terug te brengen. De totale vloeroppervlakte bedraagt 80 m2.  De keuken beschikt over een vaatwasser, koel-vriescombinatie, kookplaat, afzuigkap en combi-magnetron.  Parkeerruimte op eigen terrein. Het complete en gezellige stadscentrum van met diverse uitgaans- en eetgelegenheden bevindt zich op loopafstand.

Indeling: Entree in beveiligd complex met postbussen, bergingen en trappenhuis. Indeling in appartement: Entree, hal, keuken, badkamer, slaapkamer, ouderslaapkamer, bergkast, toilet, meterkast, woonkamer met eetkamer (voorheen 3e slaapkamer). Berging op de begane grond en gratis parkeergelegenheid aan de voorzijde van het complex.

De woning wordt volledig gemeubileerd aangeboden.

Ede centrum beschikt over een station. Ede heeft een centrale ligging en is dichtbij de snelwegen A-12, A-50, A-30 en A-1 gelegen. De bossen van de Veluwe en Ginkelse Heide zijn op ca.10 autominuten bereikbaar.

Bijdrage in de servicekosten: € 85,00 per maand.

doorkijk-woonkamer

20170712_105512_resized 20170712_105530_resized

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor persoonlijke begeleiding bij huur, verhuur, verkoop en aankoop van woonruimte.