Hessenweg te Lunteren

Aan de rand van de Veluwe treft u deze recreatiewoning aan. De woning heeft een keuken met diverse inbouwapparatuur, royale zonnige tuin en 2 slaapkamers. Uniek zicht op de bosrand.

Indeling: Entree, meterkast met CV-ketel, grote slaapkamer, badkamer met toilet, 2e kleine slaapkamer en woonkamer met open keuken.

De badkamer met douche, toilet, aansluiting voor wasmachine en wastafel. Keuken is voorzien van een koelkast met vriesvak, RVS spoelbak met eenhandsmengkraan, gaskookplaat en afzuikap en diverse kastruimte. Schuifpui vanuit woonkamer naar terras en tuin.
Parkeerruimte op eigen terrein naast de woning.

Het is niet toegestaan om in de woning te roken. Het is niet mogelijk om een basisregistratie op dit adres te houden.

Lunteren is het geografisch groene hart van Nederland. De snelwegen A-30, A-1 en A-12 zijn eenvoudig te bereiken. Lunteren beschikt over diverse eetgelegenheden, voldoende winkels, supermarkten en sportgelegenheden, heeft tevens een open lucht zwembad en bibliotheek. Het openbaar vervoer heeft naast de bus ook een treinstation in het centrum aanwezig welke de directe verbinding tussen Amersfoort en Ede-Wageningen maakt. De ligging aan de Veluwe is prachtig.

Er geldt een inkomenseis van minimaal 2.700,= per maand als zijnde bruto maandinkomen. Borg: 2x de maandhuur.

Huurprijs: €  900,=  per maand, exclusief gas, water en electra

Voor persoonlijke begeleiding bij huur, verhuur, verkoop en aankoop van woonruimte.