Dorpsstraat te Lunteren

In het centrum van Lunteren gelegen karakteristieke woonruimte per parkeerruimte op eigen terrein. De woning heeft een goede ligging waarbij je alle voorzieningen zoals supermarkt, bakker, slager, sportgelegenheid, kledingwinkels etc allemaal op loopafstand aantreft.

Indeling: Entree, bijkeuken met aansluiting voor wasmachine, CV-ketel, woonkeuken met kooktoestel met oven, afzuigkap, koelkast, magnetron en voldoende kastruimte, hal met voordeur, toilet, kelder en trapopgang, aansluitend de woonkamer.

Overloop, slaapkamer en badkamer.

Royaal bestraat buitengedeelte en voldoende plek voor 1 a 2 auto’s.

De badkamer is voorzien van wastafel, planchet, spiegel en douche met thermostaatkraan.

De woning heeft nog diverse karakteristieke details zoals glas in lood ramen, bordestrap en hoge plafonds. Woning is voorzien van geisoleerde beglazing en geisoleerd dak.

Deze centrale ligging maakt dit een unieke plek om te wonen. We zoeken een huurder (alleen of koppel) met een inkomen van bruto € 3000,= per maand. Geen huisdieren. Indien je interesse hebt en je voldoet aan de inkomenseis, stuur je een mail naar info@shconsultancy.nl met daarin je leeftijd, korte omschrijving over jezelf of jullie beiden, gewenste huurduur en type arbeidscontract. Het is niet mogelijk om telefonisch aan te melden voor een bezichtiging bij deze woning. 

Huurprijs: € 995,= excl. per maand.

Voor persoonlijke begeleiding bij huur, verhuur, verkoop en aankoop van woonruimte.