Boslaan te Lunteren

Klomperweg te Lunteren

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Aan de rand in Lunteren vindt u deze woning bestaande uit 2 kamers. De rustige ligging op ongeveer 10 minuten lopen van het centrum maakt dit een aantrekkelijk plekje. De woning heeft veel privacy en rust.  Parkeerplaats direct naast de woning.  Gemeentelijke basisinschrijving is niet mogelijk op deze woning.

Indeling: Entree, keuken, toilet, woonkamer, slaapkamer, badkamer en CV/meterkast.

De keuken bestaat uit een natuurstenen aanrechtblad, aansluiting voor wasmachine, electrische kookplaat, afzuigkap, RVS spoelbak met eenhands mengkraan, magnetron en diverse kastjes. De badkamer met douchecabine, wastafel en spiegelkastje en is tot bovenaan betegeld.   Woonkamer en slaapkamer hebben een keurige novilon vloer.

De woonkamer heeft een plafond tot in de dakpunt wat optisch ruimte geeft.

Parkeerruimte naast de woning.

Huisdieren niet toegestaan. De woning is geschikt voor 1 persoon of 1 koppel (geen kinderen). Basisregistratie is niet mogelijk.

Lunteren is het geografische middelpunt in Nederland en heeft goede aansluitingen op de snelwegen A-30-, A12 en A-1. Tevens beschikt Lunteren over een station, diverse sportmogelijkheden, bibliotheek en ruim voldoende winkelmogelijkheden voor de dagelijkse behoeften. De ligging aan de rand van de Veluwe maakt Lunteren tot een geliefde plek in Nederland.

Huurprijs € 750,= per maand incl. gas, water en electra.

Voor persoonlijke begeleiding bij huur, verhuur, verkoop en aankoop van woonruimte.