Hessenweg te Lunteren

Keurig appartement van ca. 70m2 met slaapkamer en zolderberging. Er is een keurige keuken en badkamer aanwezig.  Eigen parkeerplaats, gezamenlijk gebruik van tuin. Het appartement is voorzien van een tegelvloer. Inpandige berging op de begane grond.

Indeling: Entree met trapopgang naar overloop met toegang tot 2 appartementen. Entree in appartement, hal, badkamer met toilet en aansluiting voor wasmachine, slaapkamer, woonkamer met open keuken. Zolderbering middels vlizotrap bereikbaar.

Het gebruik van gas, water, elektra en wifi is inbegrepen op basis van 1 persoon – voor 2 personen zal een kleine toeslag gelden.

Honden zijn toegestaan mits zij geen overlast veroorzaken. Katten worden niet toegelaten. Kinderen alleen toegestaan mits zij alleen komen logeren.

De snelwegen A30, A1 en A12 zijn op korte afstand. Het centrum en station van Lunteren zijn op ca.7 fietsminuten afstand. Er is geen gemeentelijke inschrijving op dit adres mogelijk, post kan uiteraard wel ontvangen worden. Wonen in een verbluffend mooie omgeving en toch dichtbij alle voorzieningen? Laat u verassen met een bezichtiging.

Het appartement komt 15 juni 2016 beschikbaar.

Huurprijs: 785,= incl. gas, water, electra en wifi (op basis van 1 persoon, voor 2 personen wordt een kleine toeslag gerekend)

appartement kinks (4)

appartement kinks (5) appartement kinks (3)

 

 

 

Voor persoonlijke begeleiding bij huur, verhuur, verkoop en aankoop van woonruimte.