Langstraat te Barneveld

Midden in het centrum van Barneveld wordt dit keurige appartement te huur aangeboden. Er zijn 2 slaapkamers, wasruimte en aparte bergkamer. Het appartement wordt dmv vloerverwarming verwarmd.  

Indeling: Afgesloten entree met trappenhuis. Appartement, Entree, hal met garderobe, toilet, bergkamer, kinderkamer, royale woonkamer met open keuken, ouderslaapkamer met royaal terras zonnig terras en badkamer.  

Keuken is voorzien van koelkast, kookplaat, afzuigkap, combimagnetron en vaatwasser.  

De badkamer is uitgevoerd met een inloopdouche met thermostaatkraan en regendouche, wastafelmeubel met spiegel en designradiator.  

Het terras is op zuid-oosten gelegen en is ca.28 m2 groot.  

Ligging in het centrum van Barneveld, recht tegenover de historische Jan van Schaffelaar kerk, te midden van winkel, diverse eetgelegenheden, parkeerplaats en op loopafstand van het station van Barneveld en de prachtige Schaffelaarse bossen.   De snelwegen A-30 en A-1 zijn dichtbij en gemakkelijk aan te rijden. Het openbaar zwemwater ‘Het Zeumerse Gat’ is binnen 10 minuten bereikbaar.

Of u nu op zoek bent naar dagelijkse boodschappen, de apotheek, kledingwinkels of een gezellig eetplekje, u vindt het allemaal op slechts een steenworp afstand van uw voordeur! Parkeren is mogelijk op het torenplein nabij de Rabobank. Hiervoor dient u wel een betaalde parkeervergunning voor aan te vragen. Dit bedraagt ongeveer €85,= poer jaar.  

Indien u interesse heeft kunt u een mail zenden naar: info@shconsultancy. nl ovv uw leeftijd, bruto inkomen, gezinssituatie en gewenste huurinkomen. Gezien de vele geinteresseerden is het niet mogelijk om telefonisch een afspraak te maken.  

Energielabel A+, Bouwjaar 2016.

Verhuurcondities en specificaties:
– Huurprijs incl. servicekosten
– Huursom is exclusief gas/water/elektra/tv/internet en gemeentelijke belastingen;
– Een financiële toetsing is onderdeel binnen het selectieproces;
– Roken is niet toegestaan;
– Huisdieren zijn niet toegestaan;
– Huurder dient een minimaal maandinkomen (bruto) van minimaal 3 maal de maandhuur te hebben;
– Gunning door verhuurder.

De borg bedraagt 2 maanden huur welke eenmalig in rekening wordt gebracht bij aanvang van de huurperiode. Aan het einde van de huurperiode gevolgd door een correcte oplevering wordt de borg geretourneerd.

Huurprijs € 1.650,= per maand excl. g,w,e.

Voor persoonlijke begeleiding bij huur, verhuur, verkoop en aankoop van woonruimte.