Molenweg te Lunteren

Dit appartement is onlangs gerenoveerd en beschikt over veel ruimte. De keuken is met diverse inbouwapparatuur uitgevoerd en beschikt o. a. over een vaatwasser.

Indeling: Entree met trapopgang naar 2 appartementen, Entree in appartement, woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer met wastafel met meubel, toilet, douchecabine en aansluiting voor wasmachine. Berging op de begane grond. Eigen parkeerplaats en gezamenlijk gebruik van tuin (voor 2 appartementbewoners)

Het appartement is voorzien van een tegelvloer. Honden zijn toegestaan mits zij geen overlast veroorzaken. Katten worden niet toegelaten. Kinderen alleen toegestaan mits zij alleen komen logeren.

De snelwegen A30, A1 en A12 zijn op korte afstand. Het centrum en station van Lunteren zijn op ca.7 fietsminuten afstand. Er is geen gemeentelijke inschrijving op dit adres mogelijk, post kan uiteraard wel ontvangen worden. Wonen in een verbluffend mooie omgeving en toch dichtbij alle voorzieningen? Laat u verassen met een bezichtiging.

Huurprijs: € 765,= inclusief gas, water, electra en internet bij verhuur aan 1 persoon.

€ 795,= inclusief gas, water, electra en internet bij verhuur aan 2 personen

appartement

appartement kinks (4)

appartement kinks (5)

appartement kinks (2)

appartement kinks (3)

Voor persoonlijke begeleiding bij huur, verhuur, verkoop en aankoop van woonruimte.