Reeenlaan te Lunteren

Deze woning komt per 01 junli 2018 beschikbaar.

Centraal gelegen in Nederland vindt u deze comfortabele eengezinswoning met maar liefst 5 slaapkamers!

De woning beschikt over een luxe keuken met diverse inbouwapparatuur. De badkamer is gerenoveerd en heel praktisch uitgevoerd met inloop-douche, 2e toilet, designradiator en wastafel met meubel. Diverse slaapkamers beschikken over vaste kastruimte. De besloten tuin met grote tuinberging biedt optimale zonligging. In de nabije omgeving vindt u diverse speelgelegenheden.  Meerder scholen en centrum bevinden zich op fietsafstand en ook het station en de bossen zijn op slechts enkele fietsminuten te bereiken. Kaveloppervlakte 138 m2, inhoud 312 m3.

Indeling: Entree, hal, toilet, meterkast, woonkamer met open keuken.1e verdieping: overloop, badkamer en 3 slaapkamers. 2e verdieping: Te bereiken via vaste trap: Overloop met CV-combiketel, bergruimte en 2 slaapkamers. Grote tuinberging en middels poort afgesloten tuin.

Lunteren is gelegen aan de rand van de Veluwe en biedt ruim voldoende winkels. Zo treft u hier diverse supermarkten, bakkers, slagers, kleding- en schoenenwinkels, maar ook een ruim aanbod aan sport en cultuur aan.

Huurprijs: € 1.250,= excl. g,w,e

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

Voor persoonlijke begeleiding bij huur, verhuur, verkoop en aankoop van woonruimte.