Schaffelaarsweg 8 te Ede

Op deze magnifieke plek kunt u in alle rust wonen en dit even  eventueel combineren met werken. Deze riante villa van maar liefst 1200 m3 inhoud en een woonoppervlakte van ca. 310 m2 biedt een oosterse sfeer. Er zijn veel grote raampartijen met mahoniehout toegepast, dit is gecombineerd met water, luxe en ruimte.  De woning is met veel zorg en nauwkeurigheid ontworpen en gebouwd, er zijn alleen degelijke materialen toegepast. Op meerdere plekken in het huis zijn er schuifdeuren toegepast om zoveel mogelijk de rust en de mooie natuur in de woning te betrekken. Zelfs vanuit de badkamer kan in de winter middels een heteluchtgordijn zowat buiten worden gebaad in een heet massagebad. Feng Shui (‘Aarde, vuur, wind en water’) is wat de sfeer van deze woning in het kort kan omschrijven.

Naast de riante woning staat een ’theehuis’ ca. 50 m2) welke voor verschillende doeleinden gebruikt zou kunnen worden (kantoor, logiesverblijf, atelier etc. Verder op het perceel staat een dubbele garage / werkplaats. Het totale perceel bevat bijna 9000 m2 maar is grotendeels ingericht als zijnde bostuin en vergt hierdoor niet heel veel onderhoud. De vele rododendrons, een bloemenzee in het voorjaar, de prachtige grote rode acers versterken het Japanse rustgevende gevoel. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming en heeft tevens een houtkachel.
Indeling villa:
Onderverdieping: provisiekelder met voldoende bergruimte.
Begane grond: Entree in royale hal, luxe handgemaakte keuken met kookeiland en diverse inbouwapparatuur, woonkamer, badkamer met walk-in-closet, luxe badkamer met sauna en massagebad, toilet en wasruimte met keukenblad. Verdieping met verrassende indeling: 3 slaapkamers, badkamer en zeer ruime badkamer. Diverse mogelijkheden om eenvoudig extra kamers te realiseren.

Indeling theehuis / bijgebouw:
In dezelfde stijl van de villa is het theehuis opgetrokken met een ruime werkkamer en ruime zolder met slaapvide, toilet, open haard en vloerverwarming. Voorzien van eigen cv-voorziening, schuifpui met uitzicht op de tuin.

De diverse snelwegen als A12, A30 en A1 zijn slechts op enkele autominuten bereikbaar.

Huurprijs: € 2.495,= per maand excl. gas, water en elektra.

 

woonhuis vanaf tuinwoonhuis vanaf theehuis

theehuis 3 theehuis voorzijde theehuis voordeurzijde 2 voordeurzijde

badkamer

slaapkamer begane grond

oprit - kopie

 

dubbele garage

 

Voor persoonlijke begeleiding bij huur, verhuur, verkoop en aankoop van woonruimte.