Wagenmakershoek te Lunteren

Nabij het centrum van Lunteren is dit keurige 3-kamer appartement beschikbaar gekomen. Het appartement heeft een leuk uitzicht op een hofje en is op loopafstand van de winkels gelegen. Het appartement is beveiligd, beschikt over een video-intercom en is rolstoel-toegankelijk.

Entree in complex, postbussen, trappenhuis, lift en berging.

Entree in appartement: Entree met meterkast, toilet, garderobe, slaapkamer, badkamer, 2e slaapkamer, open keuken met bergkast met CV- en afzuiginstallatie en woonkamer met balkon.  

De mooie keuken is voorzien van koel/vries combinatie, kookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, comi-oven, carouselkast en diverse kastjes.  

De badkamer is geheel betegeld, voorzien van wastafel met spiegelkast, inloop douche en aansluiting voor wasmachine.  

Het appartement wordt gestoffeerd aangeboden; hal, woonkamer en keuken zijn voorzien van PVC-vloer en slaapkamers beschikken over vloerbedekking.  

Parkeren direct naast het complex.

Lunteren beschikt over ruim voldoende winkels, diverse eetgelegenheden, bibliotheek, station, prachtig open lucht zwembad, uitgestrekte bossen van de Veluwe en diverse sportgelegenheden. De ligging nabij de A-30 is ideaal zodat A1 en A12 gemakkelijk bereikbaar zijn.  

 2x borg.

Voor persoonlijke begeleiding bij huur, verhuur, verkoop en aankoop van woonruimte.