Beukenlaan te Lunteren

SONY DSC

straataanzicht

toegangsdeur-hal

SONY DSC

SONY DSC

hal-hoofdentree

woonkamer-3

woonkamer-2

jachtkamer-2 jachtkamer keuken slaapkamer-1-verdieping slaapkamer-begane-grond

SONY DSC

Op prachtige locatie in de bosrand van de Lunterse bossen treft u dit charmante landhuis aan. De woning biedt een enorme inhoud van maar liefst ca.1.100 m3. De unieke ligging biedt u volop privacy en rust terwijl de afstand naar het centrum met voorzieningen en stations op slechts ca 7 minuten per fiets bereikbaar is.

De woning heeft volop karakteristieke details welke echte eyecatchers zijn. Er is een woonkamer, bibliotheek/jachtkamer en eetkamer aanwezig met elk een open haard. Keuken is voorzien van hardstenen aanrechtblad, fornuis, afzuigkap, vaatwasmachine, combimagnetron, koelkast, vriezer, apothekerskast en ruim voldoende kastruimte. De pluizenvloer van eetkamer is voorzien van vloerverwarming. De bibliotheek/jachtkamer is gelegen in een zijvleugel van het landhuis en zou ook voor kantoorruimte gebruikt kunnen worden. Er is een grote royale boekenwand gerealiseerd en een prachtig balken plafond aanwezig. Boven de jachtkamer is een logiesruimte met wastafel te vinden.

De slaapkamer op de begane grond beschikt over een eigen inloop-badkamer met douchecabine, toilet en wastafel met meubel. De verdieping in het landhuis biedt ruimte aan 2 slaapkamers en een 2e badkamer. Deze badkamer is voorzien van een ligbad, aparte douchecabine, toilet en wastafel met meubel. De ouderslaapkamer met half-rond plafond en dakkapel heeft vaste kastruimte.

Enkele bijzondere details: Antiek wastafelmeubel in hal, ronde ramen in o. a. toilet, slaapkamer en logiesruimte boven jachtkamer, 2x kelderruimte aanwezig waarvan 1 dienst kan doen als koelkamer / wijnkamer, prachtige trapopgang etc.

Er is een alarminstallatie aanwezig. Garage met carport en aparte dubbele carport met afsluitbare berging.   Waterpomp met sproei-installatie.

Lunteren is het groene, geografische middelpunt in Nederland. Het heeft een goede verbinding met de diverse snelwegen zoals A-30, A12 en A1. Er is een station, bibliotheek en prachtig openlucht zwembad aanwezig en het centrum biedt ruim voldoende aanbod.

Verras uzelf door een kijkje aan de binnenzijde te nemen en wordt verlieft op de charme!
Huurtermijn tot medio augustus 2018

 

Voor persoonlijke begeleiding bij huur, verhuur, verkoop en aankoop van woonruimte.