Marktstraat te Ede

Midden in het centrum van Ede gelegen nieuw tweekamerappartement.  Het appartement ligt op de 1e verdieping en wordt met een prachtige PVC vloer opgeleverd. Keuken met diverse inbouwapparatuur. Woonkamer ca.29 m2 en open keuken met inbouwapparatuur. Badkamer met keurig sanitair. Huurprijs exclusief bijdrage servicekosten (bedrag wordt binnenkort in 1e vergadering bepaald), gas/water/elektra en gemeentelijke lasten.

Ede heeft een gezellig centrum met een ruim aanbod in winkels, uitgaans- en eetgelegenheden en een heel centrale ligging in het land. De snelwegen A-12 en A30 zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. De prachtige Ginkelse Heide en de uitgestrekte bossen zijn ook op korte afstand.

Het appartement is in de afbouwfase en heeft daarom geen mogelijkheid tot bezichtiging. In de eerste week van oktober zal er een filmpje gemaakt worden om gegadigden toch te voorzien van een indruk van de woning.

Gelieve bij interesse een mail te zenden met informatie omtrent contractperiode, salaris, aantal personen die in de woning gaan wonen, huisdieren, voorkeur aanvang huurperiode en wens omtrent huurperiode.

Oplevering medio oktober.

Wij zoeken een net stel of alleenstaande man/vrouw zonder huisdieren. Inkomenseis ca.2450,= bruto per maand, borg 2 maanden.

plattegrond plattegrond1 tekening-zijgevel voorzijde

Voor persoonlijke begeleiding bij huur, verhuur, verkoop en aankoop van woonruimte.