strokamp te Ede (vertrouwelijk object)

Momenteel staat deze woning door omstandigheden ‘in de wacht’. Indien u interesse hebt kunt u op de wachtlijst geplaatst worden. 

Comfortabel wonen dicht bij het centrum en station van Ede, dat kàn in dit keurige hoekappartement met royaal balkon, berging en parkeerplaats in de parkeerkelder. Via de trap en lift kunt u alle verdiepingen bereiken.

Het hoekappartement is op de tweede verdieping gelegen en biedt vanuit de erker een leuk uitzicht op de bewegingen op en rond de Stationsweg. Door de gunstige zonligging en  goede isolatie is het energieverbruik laag. (en heeft u aan de binnenzijde van het appartement nagenoeg geen geluid.)

Indeling: Entree in centrale hal met brievenbussen, centrale afgesloten hal met lift en trapopgang. Royale hal op de verdieping: Indeling in Appartement: Entree met video-intercom, meterkast, toilet, cv-kast, garderobekast / berging, badkamer met douche en aansluitingen voor wasmachine en droger, twee slaapkamers, woonkamer, keuken en royaal balkon. De royale parkeerplaats en berging in de parkeerkelder zijn ook via lift te bereiken.

Het appartement wordt gestoffeerd aangeboden maar kan ook (grotendeels) gemeubileerd gehuurd worden.

Enkele bijzonderheden: Keuken en sanitair is in lichte kleurstelling uitgevoerd, keuken is voorzien van kookplaat, afzuigkap, carrouselkast, koelkast en vrieskast. Woonkamer met elektrisch bedienbare zonwering, spachtelputz en vaste kast. Gloednieuwe HR CV-ketel aanwezig. Het balkon beschikt over een buitenkraan en heeft een goede zonligging op het zuidwesten en heeft een royale oppervlakte. Het appartement heeft diverse vliegenhorren.

Vraagprijs: € 225.000,= k.k..  Servicekosten 170,= p/mnd

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

SONY DSCSONY DSC

 

SONY DSC

 

SONY DSC

 

Voor persoonlijke begeleiding bij huur, verhuur, verkoop en aankoop van woonruimte.