Dorpsstraat 6 te Lunteren

 

???????? Dorpsstraat6-024 Dorpsstraat6-023 Dorpsstraat6-022 ???????? ???????? Dorpsstraat6-020 Dorpsstraat6-018 Dorpsstraat6-012 Dorpsstraat6-004 Dorpsstraat6-003 Dorpsstraat6-001
Te Huur   /Te Koop                            Dorpsstraat 6 t Lunteren

In het groene dorpshart aan de Veluwe vindt u dit royale appartement met garage en gezamenlijke berging. Dit kleinschalige appartementencomplex beschikt over een beveiligde entree, lift en intercominstallatie. In de fraai aangelegde tuin is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Dit luxe complex, genaamd: ‘Residentie De Bijsterveld’, ligt aan de fraaie Dorpsstraat met het centrum, het station en de bossen op korte afstand.

De foto’s geven u een indruk van de ruimte in het appartement, momenteel wordt het appartement van een laminaatvloer voorzien en geheel in witte kleurstelling opgeschilderd.

Indeling: Centrale hal met beltableau, brievenbussen, trappenhuis en lift.       Entree in appartement: Royale hal, royale woonkamer met 2 balkons, open keuken met diverse inbouwapparatuur, 2 slaapkamers, badkamer, separaat toilet en berging.

Garage aan achterzijde van het complex. Garage is voorzien van electrische deuropener en zolderberging.

–      Complete keuken in lichte kleurstelling en voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, oven, afwasmachine en koelkast.

–      De slaapkamers beschikken elk over een vaste kastenwand, één slaapkamer heeft toegang tot 1 van de balkons.

–      Badkamer met ligbad, douchecabine, dubbele wastafel en toilet.

–      Aansluitingen voor wasmachine en droger bevinden zich in de berging.

–      Het totale balkon beschikt over maar liefst een 2-tal balkons.

–      Het appartement is goed geïsoleerd en beschikt over een woonoppervlakte van ca. 100 m2, inhoud ca. 300 m3. Bouwjaar 1992.

Vraagprijs: in overleg. De informatie omtrent VVE etc kunnen wij u op verzoek aanleveren.

Momenteel is dit appartement verhuurd, het huurcontract loopt tot 31 augustus 2020. Indien u dus wel wilt investeren, maar er pas op termijn eventueel zelf wilt gaan wonen, is dit een uitermate geschikte woning; er is immers direct rendement!!

Is uw interesse gewekt? Maak een afspraak voor bezichtiging!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor persoonlijke begeleiding bij huur, verhuur, verkoop en aankoop van woonruimte.