Van den Hamhof te Lunteren

Deze unieke ENERGIE-NEUTRALE woning wordt momenteel afgebouwd en is gelegen nabij het prachtige bos van Lunteren. Het kleinschalig park met nieuwbouwwoningen waarin deze woning gelegen is, biedt een ‘royale’ uitstraling en ligt op loopafstand van station en centrum met haar voorzieningen.

Indeling: Entree, hal, meterkast, bijkeuken met aansluitingen wasmachine en droger, luxe wenteltrap, toilet, badkamer met inloopdouche, ligbad en wastafel met meubel en kantoor / slaapkamer met openslaande deuren. Woonkeuken ook met openslaande deuren naar tuin en terras en heel speciale woonkamer.

Verdieping: Overloop, 2e badkamer met douche en toilet en 2 slaapkamers.

Carport, berging en tuinaanleg worden zsm na de bouw van de woning gerealiseerd.

De woonkamer heeft een unieke uitstraling met white wash houten balken plafond en de geheel ronde ruimte. De aansluitende woonkeuken zal worden voorzien van luxe keukenblok met diverse inbouwapparatuur. De woning wordt met zeer duurzame materialen gebouwd en biedt uiteraard een luxueuze uitstraling.

Keukenblok zal met inductiekookplaat, koelkast, vrieskast, combi-magnetron, afzuigkap en vaatwasser uitgevoerd worden. Het warmte systeem verloopt middels een water-warmtepomp waarbij aardwarmte samen met de zonnepanelen de woning zal verwarmen. De elektra wordt middels 36 zonnepanelen opgewekt.

Lunteren heeft een unieke geografische ligging middenin Nederland. Middels de snelwegen A30, A1 en A12 rijdt u gemakkelijk weg door het hele land. Lunteren biedt ruimschoots voldoende aanbod voor de dagelijkse boodschappen, heeft diverse restaurants, bibliotheek, station, diverse sportgelegenheden en een prachtig open lucht zwembad. De centrale ligging in Nederland gecombineerd met de prachtige groene Veluwe mag wel als een erg mooi stukje Nederland genoemd worden.

Vraag de bouwtekening per mail op zodat u een betere indruk krijgt van de uitstraling maar ook de inhoud van de woning.

Benieuwd hoeveel woongenot u kan ervaren in deze woning?  Maak geheel vrijblijvend een afspraak en laat u verrassen! !

Huurprijs 2200,= per maand. Geen energiekosten!

linker-zijgevel rechter-zijgevelbegane-grond

verdieping

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

SONY DSC

 

Voor persoonlijke begeleiding bij huur, verhuur, verkoop en aankoop van woonruimte.